Kwalitatieve samenwerking begint voor ons vanaf het eerste contact met u. Vraagt u bijvoorbeeld een offerte aan voor de inspectie en of keuring van de bij u aanwezige hef- en hijsmiddelen, dan komen wij geheel vrijblijvend een kosteloos een inventarisatie hiervan maken bij u op locatie, waarna wij u desgewenst een offerte maken.

Door onze werkwijze van het keuren bij u op locatie, zijn wij in staat u tussentijds te informeren als blijkt dat een bepaald hef- of hijsmiddel voor het gebruik binnen uw onderneming niet aan de vereiste eisen voldoet. Deze informatie wordt direct met u besproken zodat er beslist kan worden over de te nemen actie. Voordeel van keuring op locatie is dat u de hijsmiddelen niet hoeft te verzamelen en op te sturen. Hierdoor heeft u geen productieverlies omdat u deze middelen lange tijd kwijt bent. Op deze manier worden uw uitgaven aan hef- en hijsmiddelen gereduceerd tot een absoluut minimum en wordt de continuïteit van uw onderneming maximaal gewaarborgd.
Of het nu gaat om hijsen, heffen, transporteren, kantelen of draaien, keuren, repareren of het vervangen dan wel nieuw leveren van alle hef- en hijsmiddelen en interne transportmaterialen; Hijsmiddelen.nl BV biedt u de oplossing.

Wij hopen ook ù te mogen verwelkomen als relatie. Onzerzijds zal vertrouwen en stiptheid de basis vormen van een langdurige samenwerking.